Arabians are beautiful on both the inside and out

al Najya on vuonna 2012 perustettu arabialaisia täysiverisiä kasvattava tila, joka sijaitsee Espanjassa. Vuosien varrella tilalla on jalostettu useampaa verilinjaa ja useaan eri käyttötarkoitukseen, mutta nykyään olemme keskittyneet pääasiassa egyptiläisen verilinjan jalostamiseen ja kaikki hevosemme ovat askellaji- ja kouluratsuja. Puolalaista verilinjaa olevat arabialaisiamme löydät toiselta tilaltamme Walia Arabiansista.

Toiminnallamme on tärkeä tavoite auttaa ylläpitämään arabialainen täysiverinen rotukirjossa ja teemmekin paljon yhteistyötä muiden arabikasvattajien kanssa. Hevosemme ovat myös tarjolla käytettäväksi sellaisiin risteytyksiin, joihin rotu on hyväksytty.

Kasvatuksesta

Tahdomme tuoda esille arabianhevosen parhaimpia piirteiä kuten kestävyyttä, voimakkuutta, rohkeutta ja herkkyyttä. Näiden piirteiden lisäksi vaalimme hyvää luonnetta ja eleganttia ulkonäköä. Kaikki tilalla asuvat hevosemme kilpailevat tavoitteellisesti ja suurimman osan kanssa tavoitteena on myös kantakirjaus. Meiltä on mahdollista saada tilausvarsoja toiveiden mukaisesti emmekä velvoita omistajalta palkintojen tavoittelua. Ja koska tahdomme olla mukana tukemassa arabianhevosen uusien sukulinjojen muodotamista, autamme mielellämme tuontihevosten löytämisessä.


Calla
VRL-11247 / [email protected]

Uusimmat tulokkaat

Maarafiq AHC
2013 bay egyptian arabian mare
sire Farhoud Al Shaqab | out of Maarakesh KA

Maarafiq AHC
2013 bay egyptian arabian mare
sire Farhoud Al Shaqab | out of Maarakesh KA

Maarafiq AHC
2013 bay egyptian arabian mare
sire Farhoud Al Shaqab | out of Maarakesh KA

Ajankohtaista

VARSAT 2021
Ei suunniteltuja astutuksia.

MYYNTI
Myytävät hevoset
Tarjoukset sähköpostiin.

Muuta

ARJ, YLA, Kantakirja
askellaji varsat, Näyttelyiden Kermaa, AHAC

al Najya