Sales


Voit tehdä ostotarjouksen haluamastasi hevosesta sähköpostitse osoitteeseen [email protected]


evm-sukuiset

t. Nogaskaja   DOB 02.02.2010 pure polish
sire Nahodka, dam Nebris
Tasainen käynti ja kaunis ravi. Sirtyy laukkaan kevyesti, herkkä ratsastaa. Maastoiltu pitkin ohjin ja pelloilla laukkailtu, mutta uusia asioita voi säikkyä ja jännittyä. Toisen kanssa ei jännittele. Superkiltti käsitellä, rakastaa rapsutuksia ja halauksia.

o. Topol   DOB 08.07.2010 straight russian
sire Tartino, dam Kapella
Ratsastaessa kulkee omalla moottorilla, paljon ratsastettu istunnalla. Pysähtyy heti kun alas istuu ja antaa pidätteen. Ei syöksyile, pukittele tai keuli. Hyvin nöyrä ori joka tekee mitä pyydetään ja kuuntelee ratsastajaa todella tarkasti.

t. Bajkal   DOB 08.04.2011 pure polish
sire Bendyk, dam Neapolitanka
Elegantti, kevyesti liikkuva ja itsensä kauniisti kantava keskikokoinen hevonen, kaunis kuin koru. Pehmeä ratsastaa, on kuuliainen, nöyrä ja yrittää parhaansa.

o. Poulain   DOB 19.08.2010 pure polish
sire Etap, dam Pierzeja
Kivat liikkeet ja kolme asiallista askellajia, hyvä oma moottori, erittäin kiltti hoitaa. Ratsastaessa herkkä ja reipas, oppii nopeasti uutta. Hyppää myös kivasti ja rohkeasti. Yksi jälkeläinen/offspring: Prezmo al Najya

o. Zohair Bin Ibn Majd   DOB 02.02.2010 pure polish
sire Nahodka, dam Nebris
Tasainen käynti ja kaunis ravi. Sirtyy laukkaan kevyesti, herkkä ratsastaa. Maastoiltu pitkin ohjin ja pelloilla laukkailtu, mutta uusia asioita voi säikkyä ja jännittyä. Toisen kanssa ei jännittele. Superkiltti käsitellä, rakastaa rapsutuksia ja halauksia.

I-polviset

o. Vasilij al Najya   DOB 12.12.2013 straight russian I-polvinen
sire Provans, dam Venera
Nappaa tästä mukaan laadukas ratsu kouluradoille tai askellajiratsastukseen! Ori on määrätietoisella ja ystävällisellä luonteella varustettu ja sillä on lennokkaat- sekä laajat liikkeet. Vasilij tekee ratsun hommia nöyrästi ja rehellisenä.

o. Maar Barrak al Najya    DOB 23.11.2014 straight egyptian I-polvinen
sire Hakem al Taj KTK-II YLA1, dam Maar Rashima
Hyvät tallitavat, mutta yksin jäämistä vähän stressaa. Koppiin menoa joskus tuumailee, mutta ei ole kuitenkaan vaikea kopittaa. Matkustanut myös rekassa. Käyttäytyy hyvin myös kisapaikoilla. On ihmisläheinen ja tykkää pitkistä hoitohetkistä. Askellajit on tasaiset ja helpot istua. Oma moottori löytyy, mutta ei ole liian kuuma eikä vahva vaikka saattaa toisinaan innostua.

2-polviset

t. Ishfaq al Najya   DOB 30.06.2015 straight egyptian II-polvinen
sire Farid al Qismat KTK-I, dam Tibah Wid
Hyvät askellajit ja mukava ratsastaa, yritteliäs ja kulkee omalla moottorilla. Tekee helppo A +vaihdot ja esteillä 80cm tehtäviä helposti. Ei tammamaisia piirteitä, tykkää huomiosta ja on todella kiltti ja rauhallinen luonteeltaan. Ishfaq nimi tarkoittaa ystävällisyyttä ja tämä tamma on kyllä nimensä veroinen!


3-polviset +

o. Halim al Najya   DOB 29.12.2014 straight egyptian III-polvinen
sire Thalib Wid, dam Falak Subiyah al Qadir KTK-II KRJ-II YLA1
Näyttävä ja kaunis ori jolla erittäin mukavat askellajit istua, tasaiset. Todella kiva hevonen, helppo käsitellä, hoitaa ja lastata. Ystävällinen luonne vaikka orimaisuus nousee usein pintaan.

o. Barr Nawaf al Najya   DOB 02.06.2015 straight egyptian III-polvinen
sire Thalib Wid, dam Wasimah al Qismat KTK-I
Hevonen liikkuu kauniisti sileällä, saattaa vähän jännittää uutta ratsastajaa, mutta on kuitenkin ihan kiltti. Luonteeltaan aivan ihana ja mukava käsitellä eikä omaa mitään ikäviä tapoja. Toisinaan kuitenkin pönkittää orimaista egoaan muille hevosille.al Najya